Beneficiarii serviciilor CÎA Suseni, colindaţi de artistul Bacio

1097

Seria evenimentelor organizate la nivelul centrelor din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, continuă şi în aceste zile, premergătoare Crăciunului.

În cursul zilei de miercuri, beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, s-au bucurat de un moment special, datorită unor gorjeni inimoși, care s-au gândit să le facă bătrânilor o surpriză chiar în săptămâna dinaintea Crăciunului. Cunoscutul și îndrăgitul artist Bacio (Mihai Vulpe) i-a colindat pe cei 90 de beneficiari de la Suseni.
Acesta nu a venit singur, ci însoțit de prieteni, oameni cu suflet bun, care le-au dăruit bătrânilor delicioase prăjituri de casă și cozonaci de la două patiserii şi cofetării apreciate la nivelul municipiului Târgu-Jiu.Programul de colinde a fost pe sufletul celor prezenți, ei răsplătindu-i cu aplauze pe ,,colindători”.
Inițiatorul acestui demers a fost Bacio, el lansând Campania „Singuri de Crăciun”, având drept parteneri Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj şi cele două unităţi de preparare a bunătăţilor dulci.
„Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, în mod special domnului Mihai Vulpe și doamnei Simona Jugrăvescu. Ne bucurăm că, în prag de sărbători, vin spre noi oameni care doresc să le aducă bucurii beneficiarilor de servicii sociale”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here