Belladonna a premiat câştigătorii concursului „Vine, vine primăvara”

165

De Ziua Internaţională a Copilului, conducerea Farmaciei Belladonna a organizat o petrecere pentru participanţii la concursul de desen „Vine, vine, primăvara”. Cei mici au avut parte de numeroase surprize, iar cei mai talentaţi concurenţi au fost răsplătiţi cu premii constând în materiale educative.

Pentru că iubesc foarte mult copii şi pentru că doresc să stimuleze implicarea micilor cetăţeni în activităţi educative, reprezentanţii Farmaciei Belladonna din Târgu-Jiu au iniţiat un concurs de desen intitulat „Vine, vine primăvara”. Derulat pe o perioadă mai lungă de timp, concursul a stârnit interesul unui număr destul de mare de copii. Cei mai talentaţi dintre ei au fost răsplătiţi, fiind premiaţi într-un cadru festiv. Pentru toţi participanţii a fost organizată o petrecere surpriză în cadrul căreia copiii au avut parte de surprize şi de o atmosferă de sărbătoare, de care s-au bucurat din plin, mai ales că evenimentul a avut loc chiar pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului. „A fost un concurs de desen desfăşurat pe o perioadă mai lungă de timp. Am constatat că foarte mulţi copii sunt stimulaţi de astfel de activităţi şi nu îşi petrec timpul doar în faţa calculatorului, pe internet, sau făcând altceva. Am organizat pentru prima dată acest concurs şi ne-am propus să stimulăm latura educativă şi să sprijinim implicarea copiilor în astfel de activităţi. De altfel, premiile au constat în materiale educative, precum atlase, acuarele şi aşa mai departe. Pentru toţi copii am pregătit o petrecere surpriză cu toate ingredientele, moment savurat din plin de cei peste o sută de participanţi”, a menţionat Iulia Filiş, managerul Farmaciei Belladonna Târgu-Jiu.
Cei mai talentaţi participanţi s-au dovedit a fi: Georgiana-Elena Cărbunescu – locul I, Elena Ionaşcu – locul II şi Amalia Arsenia – locul III.

Un nou concurs, din 15 iunie
Aflat la prima ediţie, concursul „Vine, vine primăvara” a fost un real succes. Cu toate acestea, surprizele nu se opresc aici, reprezentanţii Belladonna pregătind deja o nouă competiţie care va debuta în mai puţin de două săptămâni. „Începând din 15 iunie vom avea un nou concurs tot cu latură educativă. „Ai grijă de zâmbetul copilului tău” se va desfăşura pe parcursul a două luni şi se va încheia, ca şi concursul de desen, cu o festivitate de premiere. Vor fi implicaţi şi medici stomatologi. Ne dorim să angrenăm cât mai multe persoane pentru că este important să avem grijă de sănătatea zâmbetului nostru şi, mai ales, de cea a zâmbetului copiilor”, confirmă Iulia Filiş.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here