Belgher, tras la răspundere de UNPR pentru cântarea de la Cărbuneşti

338

Leonida Belgher, consilier local al UNPR la Alimpeşti, va fi pus în discuţia Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei progresiste pentru prestaţia făcută la lansarea candidaţilor de pe Colegiul II de Senat şi Colegiul II de Deputaţi ai PDL. Belgher ar putea scăpa de tragerea la răspundere dacă a fost la chef în calitate de cântăreţ, prestaţia sa fiind remunerată de candidaţii Dan Vâlceanu şi Mircea Scheau.

Belgher, fostul candidat UNPR la localele din Alimpeşti, nu merge pe linia partidului când vine vorba despre susţinerea candidaţilor la alegerile parlamentare. Asta deoarece Belgher dar şi o parte din aleşii UNPR pe Colegiile cu nr. II din judeţ, şi-au arătat susţinerea pentru candidaţii PDL la lansarea de duminică după-amiaza de la Târgu-Cărbuneşti, deşi dispoziţiile partidului sunt altele. Progresiştii în cauză s-au arătat însă dispuşi să îi sprijine în localităţile lor pe Vâlceanu şi Scheau deşi riscă să fie “penalizaţi” de conducerea partidului din care fac parte.

“Belgher va fi pus în discuţia BPJ”
Prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a declarat că a văzut în presă faptul că colegul său de partid, Leonida Belgher, a făcut animaţie la cheful candidaţilor PDL. Vlaicu a declarat că daca Belgher a prestat acolo contra cost nu ar fi o problemă prezenţa sa la petrecere dar dacă a fost, din convingere, alături de candidaţii PDL Gorj atunci este o problemă faptul că un candidat UNPR şi-a arătat susţinerea faţă de cei de la PDL. “Belgher ne-a anunţat că vrea să candideze la parlamentare, împotriva voinţei partidului, condiţionând candidatura sa cu punerea, de către UNPR, în funcţia de viceprimar la Alimpeşti. Numirea lui Belgher este dificilă mai ales că se cunosc animozităţile sale cu primăriţa PSD din Alimpeşti. Aşa că situaţia lui Belgher este particulară. Cu toate acestea dacă a încălcat dorinţa UNPR privind parlamentarele Belgher va fi pus în discuţia BPJ-ului”, a declarat Vlaicu.
Acesta a subliniat că măsura pentru Belgher ar putea fi aplicată şi pentru aleşii locali care au participat la petrecerea în cauză de la Hotel Gilort, deşi nu se cunoaşte cine au fost aceştia, deoarece UNPR este alături de PSD în campania pentru parlamentare. Viceprimarul de la Licurici al UNPR ar putea fi sancţionat, pentru participarea la cheful pedeliştilor.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here