Belgher provoacă o revoltă la Alimpeşti împotriva colegei de alianţă

349

Primăriţa de Alimpeşti, Elena Mosor, are parte de şicane serioase în campania electorală din partea colegului său de Alianţă, Leonida Belgher. Mai mult, consilierul UNPR, Leonida Belgher, în loc să-şi ajute partenera de la PSD, în cârdăşie cu un alt ales local progresist, Constantin Ioniţescu, i-ar fi pregătit acesteia o revoltă, în toată regula, în localitate. Cu ajutorul unor fluturaşi, Belgher şi Ioniţescu au dat sfoară în Alimpeşti că Mosor ar fi “vândut apa” localităţii, motiv pentru care cei doi uneperişti au chemat cetăţenii la revoltă. Acţiunile electorale demarate de cei doi împotriva primăriţei PSD au fost programate pentru azi la ora 11.00 la Sârbeşti şi la ora 14.00 la căminul din Alimpeşti, loc în care tocmai atunci se organizează cercul cu directorii de şcoli.

“Am vorbit cu şeful de post şi i-am explicat ce vrea să facă Belgher”, a declarat, ieri, Elena Mosor, primăriţa PSD din Alimpeşti ştiind că cei doi consilieri vor să o pună la zid pentru nişte lucruri inventate. “Au împărţit sute de fluturaşi prin comună chemând, miercuri, localnicii la revoltă. Le transmiteau oamenilor că am vândut apa şi că am crescut eu preţul la apă, lucruri neadevărate şi inventate de mintea bolnavă a lui Belgher”, spune primăriţa care şi-a anunţat şefii de la PSD de ce are parte de la colegii de la UNPR. “L-am sunat şi pe Gheorghe Cocină, preşedintele UNPR Gorj, luni ca să îi spun cum face campanie Belgher. Jumătate de sat pentru Mazilu de la PNL, jumătate pentru Cotojman de la PDL…”, a afirmat primăriţa de la Alimpeşti. Cert este că astăzi la Sârbeşti, la ora 11.00 Belgher face o primă demonstraţie de revoltă, ca la ora 14.00 să se revolte deabinelea la căminul cultural din Alimpeşti în faţa cadrelor didactice adunate acolo la un cerc pedagogic. “Eu nu-i pot opri, să se revolte, dar mă deranjează că mint. Mint că am vândut apa, proferează numai minciuni îngrozitoare. Dacă vor să-i ia poliţia, să intre peste noi”, spune Mosor.

Belgher, cu lăutarii după Ludovic Orban
Comportamentul lui Belgher faţă de Mosor este de altfel neschimbat de ani buni. De la înjurături şi procese, la îmbrânceli la adresa primăriţei, Belgher le-a făcut pe toate. Acum vrea să devină cunoscut în campania electorală, chiar dacă îi ridică în slăvi pe cei care sunt împotriva PSD.
De altfel, menţionând că în opinia sa “USL Trăieşte!”, Belgher i-a făcut campanie, cu lăutarii, liberalului Ludovic Orban prin Novaci. Fără jenă că este membru al UNPR, Belgher s-a plimbat prin Novaci duminică cu Orban, chitaristul liberal, arâtându-i că şi el este lăutar, şi au pasiuni comune legate de muzică.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here