Bază sportivă modernă în cartierul Debarcader

615

Compania Națională de Investiții a scos la licitație lucrările de proiectare și execuție a bazei sportive din cartierul târgujian Debarcader. Investiția depășește 1,5 milioane de euro.

Baza sportivă de tip 1 va fi una modernă, de mari dimensiuni. Complexul va cuprinde un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, de 105 metri x 68 metri, echipat cu instalație de nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare, cabină de poartă, parcare pentru 55 de autoturisme și două autocare, alei pietonale și spații verzi cu gazon și arbuști.
„Prin această investiție importantă atingem mai multe obiective. În primul rând, continuăm modernizarea zonei și venim atât în sprijinul studenților Universității «Constantin Brâncuși», cât și al celorlalți cetățeni care doresc să folosească un astfel de complex. De asemenea, mărim patrimoniul sportiv al municipiului cu terenuri moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar. Și nu ne oprim aici”, spunea primarul Marcel Romanescu, la semnarea ordinului de ministru pentru construcția bazei sportive. Baza sportivă va fi situată pe strada Tineretului, nr.4. Valoarea estimată a investiției este de 5,6 milioane lei fără TVA. Componenta financiară va conta în proporție de 60% pentru stabilirea constructorului. Firmele interesate au termen până pe 31 august să depună ofertele.
Investiția se realizează în colaborare cu Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here