Baza de Tratament Săcelu, fără şef! Detaşarea lui Cherciu la CEO, expiră duminică

322

Ştefan Cherciu, fostul PPDD-ist reangajat anul trecut la Minprest Rovinari şi detaşat de aici la Complexul Energetic Oltenia(CEO), unitate care l-a numit apoi şef la Baza de Tratament Săcelu, nu mai ocupă, cu începere din 1 februarie 2015, poziţia de conducere de la structura CEO. Asta deoarece, Cherciu a fost numit în funcţie pe o perioadă determinată, şi, după cum se vede, nu i s-a prelungit rămânerea pe postul de conducere. De altfel, reprezentanţii Minprest au fost anunţaţi, în scris, că detaşarea lui Cherciu expiră duminică, motiv pentru care acesta revine la Minprest.

Lipsa rezultatelor profesionale ale lui Ştefan Cherciu, în anul său de conducere a Bazei de Tratament Săcelu, a determinat conducerea Complexului Energetic Oltenia să nu-i prelungească acestuia, cel puţin până în prezent, mandatul de şef al structurii care se ocupă de agrementul angajaţilor CEO. Mai exact, din 1 februarie a.c., Cherciu rămâne fără detaşarea la CEO, pe funcţia de şef la Săcelu, şi revine la Minprest, deocamdată neştiindu-se pe ce poziţie. Cherciu nu a mai trecut de altfel, deloc, pe la vechiul loc de muncă, asta mai ales că salariaţii au început anul 2015, cu şomaj tehnic.
stefancherciu insŞtefan Cherciu a condus una dintre secţiile Minprest, mai precis pe cea de la Jilţ, pe care l-a pierdut după ce a fost trecut muncitor necalificat, post refuzat de consilierul local de la Bumbeşti-Jiu. A revenit însă, politic, la Minprest, în 2014, pe un troc al PSD cu PPDD. Activitatea sa profesională a lăsat însă de dorit la Baza de Tratament Săcelu, Cherciu nedându-şi interesul pentru creşterea profitului unităţii, asta deşi foştii directori reuşiseră să ridice financiar unitatea fosului SNLO.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here