Bawab: „ Știm și noi ce înseamnă pentru olteni o victorie contra lui Dinamo!”

310

Autor a două goluri în poarta dinamoviștilor în victoria zdrobitoare a celor de la CSU Craiova în meciul de campionat contra câinilor roșii, Thaer Bawab spune că dedică reușitele sale familiei, iar victoria suporterilor echipei din Bănie.
„Abia aștept să ajung acasă, la familie și după vedem cum sărbătorim. E bucurie mare, am făcut un meci foarte bun și am obținut o victorie foarte importantă, pentru că știm și noi ce înseamnă pentru olteni o victorie contra lui Dinamo. Am luat trei puncte mari, pentru că ne apropiem de play-off. Le mulțumim suporterilor, care astăzi au fost minunați. Sunt fericit și dedic golurile familiei. Dacă jucăm așa și la Astra, cu aceeași ambiție și mentalitate, putem câștiga și acolo“, a declarat jucătorul celor de la CSU Craiova după partida câștigată de olteni cu 3-0 în fața celor de la Dinamo, partidă în care a bifat și o pasă de gol pentru Bancu la ultima reușită a partidei.
Următorul joc de campionat al celor de la CSU Craiova este programat a se disputa vineri seara, cu începere de la ora 20.30, la Giurgiu, în compania liderului la zi al Ligii 1, Astra.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here