Băuţi sau fără permise de conducere, la volan!

489

Poliţiştii de la Motru au depistat, ieri, în trafic pe DJ 673A – Dragotesti, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, care conducea autoturismul având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat.

La data de 3 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Carbunesti au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, în timp ce conducea un motoscuter pe DJ 675 B Călugăreasa, fără a fi înregistrat sau înmatriculat.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 3 iunie a.c., politistii din cadrul Poliției orașului Bumbești Jiu au  identificat în trafic, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Defileul Jiului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de  de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub sub influenta bauturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here