Bauți sau fără permis de conducere, la volan!

573

INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE POLIȚIȘTII GORJENI

La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au observat un autoturism avariat în șanțul DN 66 Bumbești Jiu, iar lângă acesta se afla o persoana de sex masculin.

Cu ocazia verificărilor efectuate, persoana în cauza a fost identificata ca fiind un bărbat de 49 de ani, din municipiul Petroșani, iar în timp ce a condus un autoturism pe DN 66 Bumbești Jiu, din direcția municipiului Târgu Jiu către municipiul Petroșani, într-o curba a pierdut controlul direcției de mers si a intrat in șanțul din dreapta al direcției de mers, rezultând doar pagube materiale.

Cu ocazia testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur in aerul pur expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenta băuturilor alcoolice.

La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au depistat în trafic, un tânăr de 19 ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 2A Tetila, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză, i-a fost încredințat acestuia de către un tânăr de 19 ani, din orașul Bumbești Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.

La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism pe DC Pîrîu de Vale, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0.48 mg/l alcool pur în aer expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenta băuturilor alcoolice.

În noaptea de 15/16 august a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat în trafic, un tânăr de 18 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Turburea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

În noaptea de 15/16 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Brănești s-a produs un accident rutier cu pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Plopșoru, care se afla într-un autoturism situat în afara părții carosabile și care prezenta mai multe avarii.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice și care nu posedă permis de conducere.

La data de 15 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat în trafic, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Romanești, având o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspec

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here