Bătut pentru o dedicaţie, într-o discotecă din Pocruia

612

batutUn tânăr în vârstă de 22 de ani din Târgu-Jiu a fost bătut, duminică dimineaţa, încât a ajuns la spital, pentru o dedicaţie cerută la o discotecă din Pocruia.

Acesta susţine că, cel care i-a aplicat corecţia a fost chiar patronul discotecii, supărat că clientul a insistat prea mult pe lângă DJ pentru o dedicaţie muzicală. Victima va face plângere penală împotriva agresorului.

Vasile Păun are 22 de ani şi locuieşte în Târgu-Jiu. În seara zilei de sâmbătă, acesta împreună cu un grup de prieteni s-a hotărât să meargă la o discotecă din Pocuria, unde nu a mai fost de ceva vreme. Distracţia a fost maximă până la un moment dat când Păun animat de muzică a cerut DJ-ului să îi permită să dea o dedicaţie muzicală. Atunci patronul discotecii, susţine Păun, ar fi sărit pe el şi l-a luat la pumni. Tânărul nu s-a ales numai cu bătaia ci a fost şi tâlhărit rămânând fără telefonul mobil, fără ceas, brăţara şi lanţul de aur pe care le avea asupra sa. Un prieten de-al victimei a fost şi el lovit cu o lopată. Patronul în cauză, susţine victima, era în stare de ebrietate şi nu era, de altfel, la prima faptă de acest fel. ,,M-au bătut de m-au lăsat lat şi asta pentru că am cerut o dedicaţie. A sărit pe mine şi patronul discotecii şi mai mulţi. M-au bătut atât înăuntru cât şi în afara discotecii şi pe mine şi pe unul dintre prietenii mei. Dar voi face plângere la poliţie împotriva agresorului”, a declarat Păun.
Nasul spart şi faţa tumefiată
Tânărul are ruptură de piramidă nazală şi prezintă serioase lovituri în zona feţei. Medicii de la secţia ORL din cadrul Spitalului ,,Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, unde acesta este internat, spun că tânărul îşi va reveni în scurt timp, deşi acesta va solicita un certificat de medicină legală pentru a-l folosi la procesul pe care are de gând să îl intenteze agresorului. Patronul discotecii din Pocruia, nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu acest incident petrecut în localul său. Discoteca în cauză nu avea pază, susţine, de asemenea, victima, jandarmii prezenţi aici după ce s-a comis agresiunea venind de la cealaltă discotecă care funcţionează pe raza comunei.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here