Bătut pentru că n-ar fi dat darul de nuntă mai mare

397
Un bătrân de 63 de ani din Cruşeţ a ajuns la spital după ce a fost bătut pentru că nu ar fi dat darul la nuntă pe măsura pretenţiilor mirilor. Stelian Popescu spune că miercuri seara venea cu vitele de pe câmp, spre casă, iar doi tineri din sat, dintre care un vecin de-al său care s-a căsătorit recent, l-au luat la bătaie.

Bărbatul a ajuns la spitalul de urgenţă din Târgu Jiu, fiind adus de o ambulanţă, unul dintre ochi neputând să-l deschidă decât peste câteva zile, din cauza loviturilor primite.

Soţia lui Popescu le-a precizat poliţiştilor care se ocupă de anchetă că bătrânul ar fi luat bătaie pe motiv că nu a mers la nunta vecinilor şi nu a dat darul pe care îl aşteptau aceştia. Femeia afirmă că, în urmă cu 7 ani, când ea şi-a măritat o nepoată vecinii au venit şi au dat ca dar de nuntă suma de 150 de lei. Aceiaşi bani au fost acum trimişi ca dar la nunta vecinilor, soţii Popescu neprezentându-se şi la masă.
Vecinii celor doi pensionari neagă faptul că ar avea vreo legătură cu bătaia în urma căreia bătrânul a ajuns la spital. Ei au fost însă chemaţi la Poliţie şi audiaţi în legătură cu incidentele respective, riscând să fie puşi sub acuzare în funcţie de numărul de zile de îngrijire medicală de care va avea nevoie bătrânul.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here