Bătut de vecinul său pentru o palmă de pământ

341
Un bătrân din Ţicleni îşi acuză vecinul de faptul că l-ar fi bătut pentru o palmă de pământ. Dumitru Bobocioiu are 76 de ani şi a venit ieri la Serviciul de Medicină Legală cu faţa plină de lovituri pentru a-şi scoate certificat medico-legal. El îşi acuză un vecin de producerea rănilor respective, spunând că l-a şi reclamat pe acesta la Poliţie pentru deschiderea unei anchete.

Cei doi sunt în conflict de mai mult timp, după ce, spune bătrânul, s-a trezit pe terenul lui cu un garaj al vecinului. Bobocioiu a adus la faţa locului expert care să îi măsoare proprietatea, motiv pentru care a desfăcut o bucată din gard pentru ca expertul să poată să facă măsurătorile de rigoare.

„Am venit cu expertul, am desfăcut din gard ca să nu fie dubii a măsurătorii şi apoi am dat să repar gardul, dar a venit el şi m-a luat la bătaie, ca să-i mai dau lui o jumătate de metru, o curea lată de o jumătate de metru, din terenul meu. Păi cum să-i dau? M-a văzut bătrân şi de aia? Nu i-am dat şi m-a luat la bătaie, şi pe mine şi pe soţie, dar mai mult a dat în mine. El şi-a construit garaj pe terenul meu, fără autorizaţie, fără nimic, şi de aia am adus expertiză, au venit şi de la Primăria ca să se ia de el, şi nimic. Acum mi-am scos certificat medico-legal şi merg să îl reclam la Poliţie că nu pot să îl las aşa. Puteam să mor acolo sau poate mă omoară altădată”, spune bătrânul.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here