Bătrână ucisă pentru că „vorbea prea mult”

836

Crimă înfiorătoare în comuna gorjeană Drăgotești. O bătrână a fost ucisă de către un vecin pentru că „vorbea prea mult”. Femeia locuia singură într-o casă la marginea unei păduri din localitate. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor și violare de domiciliu. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori în zona toracică.

Potrivit anchetatorilor, în după-amiaza zilei de 8 mai, în jurul orei 17:00, „inculpatul C.G.R. a pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate R.F., situată în comuna Drăgoteşti, sat Drăgoteşti, jud. Gorj, împrejurare în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un corp tăietor înţepător, provocându-i plăgi înjunghiate toracice, iar în urma hemoragiei interne şi externe s-a produs decesul acesteia”. Un vecin a găsit-o pe femeie zăcând într-o baltă de sânge și a alertat poliția. „Organele de anchetă au fost sesizate urmare a unui apel efectuat la SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că vecina sa, victima R.F., a fost bătută de un bărbat pe nume Relu şi prezintă sânge în zona feţei. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Gorj care s-a prezentat la faţa locului a constatat decesul victimei. Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză”, a informat Parchetul de pe lână Tribunalul Gorj.

„Cum să omori un om bolnav?”
Femeia era bolnavă și își ducea traiul singură. Era ajutată cu haine, lemne și alimente de către reprezentanții unei asociații din Gorj. „Durere, neputință, frustrare, toate mă încearcă. Cum să omori un om bolnav de demență, bătrân în propria casă, doar că te deranjează să o auzi vorbind? Bunicuța a murit doar pentru că cineva nu a suportat-o să o audă vorbind, Doamne, cum ne mai rabzi? Bunicuței noastre din Dragotești, pe care o susțineam din când în când, bolnavă, care își dorea așa de mult să își ducă traiul liniștită în căsuța ei de la marginea pădurii. Draga noastră, nu mai putem face pentru tine nimic, dar ne vom asigura că făptașul va răspunde pentru faptele sale“, este mesajul postat de Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului“. Bărbatul reținut are 58 de ani și este din Drăgotești. „Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă, pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 09.05.2024, ora 04:45, a inculpatului C.G.R., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu”, au anunțat procurorii gorjeni.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here