Bătrână înecată în Jiu, alta arsă în casă

327

O pensionară de 78 de ani din Bărbătești a murit ieri dimineață după ce în locuința sa a început un incendiu, care a fost stins repede de către rude și localnici, dar care i-a curmat femeii viața. Aceasta dormea într-o cameră pe care o încălzea cu soba, iar în zorii zilei cineva a observat că din camera respectivă iese fum. Flăcările cuprinseseră o parte din obiectele aflate în încăperea respectivă, iar bătrâna a suferit arsuri la mâini și picioare, neputând fi salvată. Ea și-a pierdut viața, deși începutul de incendiu a fost stins ulterior destul de repede.
Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, așa cum fac cercetări și în cazul unei alte bătrâne, de 72 de ani, din Plopșoru, găsită înecată în Jiu în cursul după-amiezii de luni.
Femeia dispăruse de acasă cu o săptămână înainte de Crăciun, nimeni neștiind încotro a apucat-o sau ce s-a întâmplat cu ea, iar acum, dintr-o dată, un localnic a observat trupul acesteia plutind pe albia Jiului. Pompierii militari de la Turceni s-au deplasat cu o barcă motorizată și au recuperat cadavrul, aducându-l la mal, rudele bătrânei ocupându-se acum de cele necesare pentru ca femeia să fie înmormântată creștinește.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here