Bătrână găsită moartă în Jiu

370

Zi macabră la începutul anului! Cadavrul unei femei de 79 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost găsit, miercuri, plutind pe râul Jiu, în apropierea stadionului din municipiu. Pompierii au fost alertați de un tânăr care a observat de pe mal trupul neînsuflețit. Polițiștii au deschis o anchetă.
”Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul 112, despre faptul că o persoană a căzut în Râul Jiu și a fost adusă la mal de echipajele de intervenție fără semne vitale.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că victima este o femeie de 79 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj. Femeia din Târgu-Jiu a plecat de acasă miercuri, la orele prânzului, anunțându-și rudele că va merge să se plimbe prin Parcul Central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here