Bătrână de 82 de ani, din Gorj, supusă la perversiuni sexuale de un vecin! Motivul pentru care femeia nu a anunțat imediat Poliția

373

Caz șocant în satul Florești, din comuna Țânțareni. O femeie de 82 de ani a fost supusă la perversiuni sexuale, în propria casă, de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate. Suspectul a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, pentru tentativă de viol. Bătrâna a tăcut în prima zi de rușine, însă fiica acesteia a observat că avea un comportament ciudat și a convins-o să depună plângere împotriva lui. După o noapte de arest, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești au decis să fie cercetat în libertate. Surse judiciare au precizat, pentru Gorjeanul, că pensionara ar fi reușit să scape din mâinile agresorului, după ce a început să țipe. Apropiații bărbatului susțin că nu a recurs la viol, pentru că ar avea probleme cu erecția, de câțiva ani.

Aurel zis „Telu” s-a despărțit de soția lui și nu are ocupație.

2 COMENTARII

  1. Daca batrana ar fi fost mama unui procuror , judecator sau parlamentar infractorul ar fi fost tinut in arest pana la adanci batranete . Pe cand asa ,,,,,,,repede in libertate . De aceea si infractorii recidiveaza .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here