Bătăușii IPJ-ului din Gorj, audiați de procurori. Dosar:Tentativă de omor și tortură!

2860

În aceste momente, cei cinci indivizi care fac parte din SAS de la IPJ Gorj sunt audiați de procurorii Parchetului județean.

Este vorba de polițiștii are l-au bătut cu bestialitate pe Constantin Dodoi, din Novaci, după ce acesta a atins cu oglinda mașinii un polițist care îl oprise. După incident, polițistul i-a chemat pe cei de la SAS iar bărbatul a căzut pradă agresiunilor lor. Sâmbătă, 21 mai, victima a fost operată de urgență. Cert este că bătăile crunte suferite i-au afectat organele interne: plămâni, ficat, splină.

Avocata familiei Dodoi a declarat jurnaliștilor prezenți la Parchet că polițiștii implicați sunt cercetați pentru tentativă de omor și tortură.

Starea lui Constantin Dodoi, bărbatul de 41 de ani din Novaci, nenorocit în bătaie de angajații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Gorj este cât se poate de gravă, dar stabilă: ”Are furtunuri ieșite din plămâni, o parte din ficat, partea dreaptă este afectată, i-au scos splina, l-au operat atunci, are sternul rupt și coastele. Nu-mi imaginez cum au putut să-i facă așa ceva. Nu cred că vor scăpa nepedepsiți”, a spus tatăl lui Constantin Dodoi, în urmă cu puțin timp.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Baietii au aplicat ce au invatat in scoala. Asa ca aviz amatorilor de a participa la antrenamentele lor pe post de sac ca s-ar putea, dupa aceea, sa aiba nevoie de palton de scanduri si garsoniera cu usa in tavan. Astia sunt dintre aceea care ies la pensie inainte de 50 de ani si apoi lucreaza la firme de paza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here