Bătaie într-un bar din Peștișani

420

Un bar din comuna Peștișani a fost scena unei bătăi în toată regula, pe 28 ianuarie. Patru indivizi l-au atacat pe un tânăr de 26 de ani. Victima are nevoie de până la 12 zile de îngrijiri medicale, în timp ce agresorii au fost reținuți. Aceștia au ajuns în arest, miercuri seara, fiind analizate și imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, din care se observă scenele de o violență rară. Unul dintre agresori îl lovește pe bărbatul care a sesizat Poliția, până când omul cade la pământ.
”La data de 6 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizați de un tânăr de 26 de ani, din comuna Scoarța, despre faptul că, la data de 28 ianuarie, în jurul orei 02.30, în timp ce se afla în incinta unui local public din Peștișani, ar fi fost agresat de mai multe persoane.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din comuna Runcu, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra tânărului, provocându-i leziuni.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Poliţiştii au continuat cercetările, luând ieri, măsura reţinerii pe bază de ordonanță a celor patru tineri în cauză, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. În urma audierilor, procurorii au stabilit măsurile preventive care se impun în timpul cercetărilor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here