Bătaie în curtea unei case din Târgu-Jiu

230

Un tânăr de 29 de ani, din Târgu-Jiu, a ajuns la spital, aseară, după ce a fost agresat de trei persoane. Scandalul a început după ce victima a intrat în curtea unui tânăr de 20 de ani. ”La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care a constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a pătruns fără drept în curtea locuinței unui tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, unde a început să agreseze fizic atât tânărul, cât și alte două persoane care se aflau în curte. Ulterior, conflictul a degenerat și au început să se agreseze reciproc.  În urma conflictului, tânărul de 29 de ani a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.Doi tineri de 20 și 21 de ani, din municipiul Târgu-Jiu și o tânără de 26 de ani, din comuna Bălești, au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

1 COMENTARIU

  1. Cui i s-a intocmit dosar penal? Infractorului de 29 de ani sau celor trei care s-au aparat?
    La cat de prosti sunt politistii din Tg Jiu, ar fi in stare sa le faca dosar penal celor ce s-au aparat, si nu agresorului de 29 de ani.
    Sau ce-ar fi trebuit sa faca cei trei tineri? Sa stea sa ia bataie de la infractorul care a patruns ilegal in curte?
    Normal, individul care a intrat ilegal in curtea omului si a inceput sa-l agreseze pe el di pe restul merita ceva puscarie.
    In SUA, proprietarul avea dreptul sa-l impuste pe loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here