Bătaie cu topoare în stradă, la Târgu-Jiu! Șase bărbați au ajuns în arest

394

Un bărbat de 38 de ani a ajuns la spital, iar șase persoane au fost reținute, în urma unei altercaţii care a început, sâmbătă, într-un bar din Târgu-Jiu și s-a continuat pe o stradă din apropierea localului. Astfel, două grupuri formate din șapte tineri s-au bătut cu tot ce au avut la îndemână, folosind topoare și alte obiecte contondente, victime colaterale fiind şi locuitorii din acea zonă, care s-au trezit cu trei autoturisme avariate. Martorii spun că persoanele care se aflau în trecere în acele momente au fugit pentru a nu fi prinse în bătaia de la Târgu-Jiu.

”În urma altercației care a avut loc sâmbătă, polițiștii de investigatii criminale au reținut șase bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, din oraș, bănuiți de infracțiunea de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Locatarul unui bloc din zonă a filmat incidentul, iar imaginile au fost postate pe Facebook de un fost șef al IPJ Gorj.

Din primele informaţii reiese faptul că întreg conflictul ar fi pornit de la bani. Cercetările sunt efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. După cele 24 de ore, magistratul de caz decide dacă suspecții pot fi cercetați în libertate. Surse din rândul anchetatorilor susțin că și victima care a ajuns la spital va fi reținută, după externare.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here