Băsescu ratează Gorjul în campania electorală, dar recuperează Udrea

294

Preşedintele ţării, Traian Băsescu, pare că nu va repeta la Gorj ceea ce a făcut la Arad. Mai precis, Băsescu nu vine în campania electorală cu Elena Udrea şi în judeţul nostru, deşi vizita prezidenţială electorală a fost anunţată neoficial de către liderii PMP Gorj. Potrivit lui Nicu Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj, programul lui Băsescu nu se pliază de data acesta cu cel al lui Udrea care vine la Gorj, în campanie, de Zilele Oraşului Târgu-Jiu.
“Programul prezidenţial este diferit faţă de programul electoral al PMP. Se pliază câteodată pe aceste vizite prezidenţiale, dar mai sunt şi date în care nu pot avea acelaşi programul şi preşedintele şi conducătorii Mişcării Populare”, a declarat Daviţoiu.
Daviţoiu neagă astfel că Băsescu şi Udrea vor veni, împreună, în fieful electoral al premierului Victor Ponta, deşi s-a auzit că şeful statului ar fi urmat să vină în Gorj de festivalul pastoral de la Novaci, Urcatul Oilor la Munte.
Picture 072“Dacă Udrea va fi însoţită sau nu de şeful statului este greu de prognozat în acest moment. Din câte ştiu pe 18 mai, preşedintele va fi în judeţul Alba şi în Moldova, undeva în judeţul Iaşi”, a mai menţionat, ieri, Daviţoiu.
Pentru Elena Udrea, PMP Gorj nu va organiza vreun miting electoral, aşa cum au făcut-o cei de la PSD şi PNL, reprezentanţii organizaţiei preferând să o ducă pe politiciană printre participanţii de pe Insuliţă de la Zilele Oraşului Târgu-Jiu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here