Baschetbaliştii gorjeni, în focuri

323

Deşi pauza competiţională a venit de ceva vreme pentru baschetbaliştii profesionişti, gorjenii sunt angrenaţi în felurite competiţii în această perioadă. Echipa de U12 a CSS Târgu Jiu se află în Mangalia, unde se desfăşoară Campionatul Naţional. Trupa gorjeană a înregistrat în grupă două victorii şi o înfrângere, clasându-se pe locul doi. După faza grupelor, elevii lui Alexandru Gliga au mai obţinut un succes, împotriva formaţiei Alpha Bucureşti. Pe de altă parte, Asociaţia Club Sportiv Târgu Jiu îşi continuă seria turneelor de 3×3.

De data aceasta, baschetbaliştii gorjeni vor merge la Sibiu, unde se desfăşoară o competiţie de profil în zilele de 22 şi 23 iunie. Clubul va fi reprezentat la întrecere de Eduard Bălcescu, Alex Danciu, Remus Răceanu şi Alexandru Bălășoiu. Meciuri de baschet au loc şi la Complexul APRILIA PARK din Arcani, unde echipele de Babybaschet şi Minibaschet ale Asociaţiei Baschet Club Târgu Jiu au primit vizita bănăţenilor de la CSS Bega Timişoara şi CS Jump Timişoara. Partidele au fost unele de verificare.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Felicitari baschetbalistilor, antrenorului dar si parintilor. Multumim clubului CSS TG JIU ! PERFORMANTE INALTE BAIETI SI SUCCES PE VIITOR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here