BASCHET| Liga Naţională : Energia, meci decisiv pentru playoff

141

ENERGIA va susține duminică 23 martie, începând cu ora 19.00, pe propriul teren, un nou meci decisiv pentru calificarea in playoff. Adversara Energiei va fi Steaua CSM EximBank, echipă aflata doar la un loc distanta in clasament. De altminteri, cele două echipe au acelasi numar de puncte (35), fiind despărțite în clasament doar de coșaveraj și de rezultatul meciului direct din tur, câștigat de gorjeni cu 97-70.
Programata iniţial pentru ziua de luni, 24 martie crt., la solicitarea echipei gazdă, partida se va disputa duminică (23.03), cu începere de la ora 19 :00.
Tehnicianul Energiei Rovinari, Florin Nini, consideră că ziua de luni nu este una potrivită pentru echipa sa: „La această partidă, noi suntem gazdele, aşa că am solicitat ca data şi ora disputării jocului să fie modificate deoarece ziua de luni nu este optimă pentru echipa noastră. Cu ocazia celor întâmplate, adversarii au încercat să pună presiune pe noi ”, a concluzionat antrenorul gorjenilor.

Partida din turul campionatului a fost câștigată fără drept de apel de Energia. A fost, până în acest moment, cea mai categorică victorie din campionat, în deplasare, a Energiei.
IS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here