Bartolomeu Săvoiu a rămas şef la Masonerie

153

savoiuGeneralul în rezervă Constantin Bartolomeu Săvoiu a anunţat ieri că instanţa a decis definitiv şi irevocabil în privinţa grupului de masoni care îi contesta şefia sa în fruntea Marii Loje Naţionale Unite a României. Apropiat de PDL Gorj în alegerile ultimilor ani, cel mai cunoscut mason din judeţ spune acum că justiţia din România i-a confirmat deciziile luate în privinţa celor pe care i-a acuzat mereu că uzurpau mişcarea pe care o conduce.

Săvoiu, deşi nu a mai venit prin judeţ de ceva vreme, poate conduce acum liniştit mişcarea masonică, el având rangul de Mare Maestru, după cum se arată şi într-un comunicat de presă al acestuia.

“După 2 ani şi jumătate de proceduri judiciare, dreptatea a triumfat complet. Singurul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Unite din România a fost confirmat Gen. (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU. E confirmată excluderea grupului Szakvary, Manecan, Trofin, Manu şi Anghel, fuziunea Marii Loji Naţionale Unite din România cu o nouă Obedienţă, continuatoare a traditiei din 1880, Marea Loja Nationala Romana “1880”. Grupul infam care a terfelit onoarea şi morala Masoneriei Române şi care, din 1997, a provocat numai disensiune şi ură, manipulat de Szakvary si Niculescu, a fost complet exclus din Obedienta pe care o acaparase timp de 13 ani. Îi chemăm pe toţi Fraţii de bună credinţă să se unească în serviciul şi în folosul României, în serviciul moralei, dreptăţii şi cinstei! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, spune Săvoiu.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here