Barbu şi Rotaru au umplut paharu’ în cinstea PC

716

Tudor Barbu, ajuns senator pe listele PP-DD, şi Răzvan Rotaru, ajuns deputat pe lista aceluiaşi partid, au dezertat la PC. Interesantă este plecarea lui Barbu de care s-a mai auzit că va părăsi barca otevistă pentru USL, el fiind considerat drept unul dintre apropiaţii lui Dan Diaconescu. El a anunţat că şi-a dat demisia din partid şi că va activa, în continuare, în Partidul Conservator.

Barbu a spus că “a fost o decizie foarte grea, dar înţeleaptă” şi i-a mulţumit lui Bogdan Ciucă pentru sprijinul pe care i l-a oferit în ultimele două luni. Nu este prima oară când se vorbeşte însă despre plecarea lui Tudor Barbu din PP-DD. În urmă cu aproximativ o lună, senatorul a dezminţit categoric zvonurile care circulau cu privire la această posibilitate. “Sunt şocat că anumite instituţii de presă au titrat că Tudor Barbu pleacă din PPDD. Este un neadevăr (…) Nu ne putem juca cu ştiri de presă neverificate sau pe surse când este vorba de plecări importante dintr-un partid, ale unui prim-vicepreşedinte sau vicepreşedinte în cazul meu”, a declarat, atunci, Barbu. Acum a făcut ciocu’ mic şi a recunoscut că s-a dus la PC. Şi nu singur, se pare că cu Răzvan Rotaru, deputatul PPDD de Gorj, luat la pachet de Barbu.
Noii veniţi în PC vor produce schimbări la nivel de PC Gorj, cârma organizaţiei putând fi pierdută de Marius Borcan, trimis în judecată pentru neglijenţă în serviciu, urmare a incidentului ultim de la UM Sadu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here