Bărbatul model, Purtătorul de cuvânt al DGASPC, profesor în bucătărie

183

Gheorghe Zisu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj este un bărbat model. El îşi dedică familiei întregul său timp liber şi nu ezită să-şi protejeze soţia, gătind pentru aceasta. Zisu este şi un mare iubitor de natură, profitând de fiecare ocazie pentru a-şi duce familia la munte. Revelionul 2013 l-a petrecut la Valea Mare, alături de cei dragi, implicându-se activ în pregătirile pentru masa de Anul Nou.

Gheorghe Zisu lucrează din aprilie 2005 în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, fiind funcţionar public la Compartimentul Integrare Europeană şi Suport Comunitar. De meserie jurist, Zisu se ocupă, de aproape un an de zile, şi de relaţia cu mass-media, fiind purtător de cuvânt al DGASPC Gorj. Programul de lucru al lui Gheorghe Zisu, în calitate de funcţionar public la Compartimentul Integrare Europeană şi Suport Comunitar din cadrul DGASPC Gorj este unul destul de încărcat, sarcinile care i-au revenit, în plus, odată cu preluarea relaţiei cu presa, nelăsându-i timp pentru nimic altceva decât activităţile profesionale. Şi totuşi, fie vacanţă, concediu, week-end, sau zi de sărbătoare, Zisu răspunde prompt solicitărilor venite din partea jurnaliştilor sau ale colegilor de serviciu. În aceste condiţii, deşi mulţi s-ar gândi că puţinul timp care îl mai rămâne la dispoziţie îl petrece odihnindu-se, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. Gheorghe Zisu îşi încarcă bateriile implicându-se în activităţi casnice.

Gheorghe Zisu, un familist declarat
Un familist convins, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj se simte cel mai bine atunci când îşi petrece timpul în sânul familiei. Îşi răsfaţă soţia cum se pricepe mai bine, ajutând-o chiar şi la bucătărie. Recent, Gheorghe Zisu a postat pe contul său de pe o reţea de socializare imagini de la Revelionul din acest an, pe care l-a petrecut alături de cei dragi la Valea Mare. Fotografiile îl prezintă pe acesta într-o postură în care rar se poate imagina un bărbat: la bucătărie gătind. Comentariile primite de prietenii săi îi aduc laude binemeritate. Fericirea din ochii soţiei se poate citi în imaginile postate, la fel şi satisfacţia lui Gheorghe Zisu de a-i bucura pe cei dragi prin tot ceea ce face pentru ei. Gheorghe Zisu este un model pentru bărbaţii zilelor noastre.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here