Bărbatul care a violat o tânără în camera unui cămin, timp de cinci ore, eliberat la Tribunalul Gorj

389

Marian Alin, bărbatul de 37 de ani, din Dolj, care în 2008 a răpit și violat o tânără de 24 de ani, din Craiova, a cerut, ieri, să fie eliberat condiționat, la Tribunalul Gorj. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu nu au fost de acord și au solicitat să rămână după gratii, pentru executarea în întregime a pedepsei de 12 ani de închisoare, care a fost stabilită la Craiova, în 2008. Acțiunea procurorilor a fost respinsă, fiind menținută decizia Judecătoriei Târgu-Jiu. Hotărârea este definitivă. ”Admite cererea formulată de petentul Marian Alin. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Manolescu Marian Alin. Cu drept de contestaţie în termen de trei zile de la comunicare”, a stabilit prima instanță. Bărbatul a fost pus în libertate.
Totul s-a întâmplat în 2008, când o tânără de 24 de ani, din Craiova, a fost luată cu forţa de bărbatul de 37 de ani, în timp ce se afla într-o stație de autobuz, de pe strada Calea Bucureşti. Ulterior, prin amenințări și acte de violenţă, agresorul ar fi reușit să o ducă într-o cameră a căminului Fabricii de Avioane, unde ar fi violat-o şi ar fi supus-o la perversiuni sexuale, timp de cinci ore. În cele din urmă, fata a reușit să fugă și s-a oprit direct la Poliție.
Victima s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală Craiova, unde s-a stabilit că a suferit mai multe leziuni și la nivelul feţei. Manolescu a fost judecat pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, dar și pentru alte fapte comise în perioada 2007-2008.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here