Bărbatul care a furat BMW-ul din Bălești și a provocat un accident în Severin a fost arestat

1084

În cursul zilei de luni, 10 iunie, polițiștii gorjeni au arestat un tânăr de 26 de ani, din Suceava, care duminică a furat in autoturism ce era parcat la Bălești și cu care a gonit până în municipiul Drobeta Turnu-Severin unde a provocat un accident de circulație.

„La data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 26 de ani, din județul Suceava, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta, la data de 9 iunie a.c., ar fi sustras autoturismul unei femei de 54 de ani, din comuna Bălești, pe care-l avea parcat la o fermă, fiindu-i creat un prejudiciu în valoare de 15.000 de euro. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Amintim faptul că un autoturism BMW furat și înmatriculat în Gorj a fost implicat duminică noapte într-un grav accident rutier, în zona centrală a municipiului Drobeta Turnu-Severin. „Conducătorul este din Suceava și a fost urmărit de poliție din Orșova până în centru la Drobeta Turnu-Severin unde a provocat un accident rutier spectaculos lovind trei autoturisme!”, a scris presa din Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here