Bărbatul acuzat că a ucis-o pe Laura, arestat! CE LE-A SPUS ANCHETATORILOR

331

Bărbatul de 24 de ani, acuzat că a ucis-o pe tânăra de 21 de ani din Târgu-Cărbunești, a fost arestat preventiv. Potrivit site-ului SudInfo.be, Maikel E. a recunoscut faptele, urmând să stea o lună după gratii. Inițial, și iubitul fetei a fost ridicat de polițiști, după ce a fost surprins în timp ce se bătea pe stradă cu criminalul. Acesta ar fi declarat la audieri că scandalul a pornit după ce l-a văzut pe autorul crimei ieșind din camera Laurei, plin de sânge. Familia tinerei a plecat deja în Belgia pentru a se ocupa de  formalităţile de repatriere a trupului neînsufleţit, urmând ca înmormântarea să aibă loc săptămâna viitoare, la Târgu-Cărbunești.

Crima a fost comisă miercuri seara, în cartierul Etterbeek, din Bruxelles, unde tânăra de 21 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, a fost ucisă cu peste 50 de lovituri de cuțit. Mama Laurei a aflat cumplita veste vineri, când un apropiat al prietenului fetei a anunțat-o. Adolescenta se mutase în Belgia cu iubitul ei, de câteva luni, iar circumstanțele în care a fost omorâtă nu sunt cunoscute cu exactitate, până în acest moment.
Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul închiriat în Etterbeek, în care a fost găsită decedată, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o. Polițiștii au reținut deja un bărbat de 24 de ani. Devastată de durere, mama Laurei susține că fata cu rezultate deosebite la școală, studentă la Facultatea de Mine, din cadrul Universităţii din Petroşani, ar fi fost forțată să se prostitueze. ”Nu a fost genul de fată să meargă să se prostitueze. Forțată, cu siguranță!”, a spus femeia îndoliată. Aceasta a aflat că fiica sa a fost omorâtă de la un prieten al iubitului Laurei. ”M-a întrebat dacă sunt cu cineva și mi-a spus că trebuie să stau jos, mai ales că eram singură. Atunci mi-a spus că e moartă în Bruxelles, în Belgia”, afirmă mama Laurei.

Ulterior, femeia a discutat și cu Raul, prietenul Laurei, un tânăr de19 ani, care i-ar fi mărturisit că și el a ajuns la Poliție, după ce s-ar fi bătut în stradă cu criminalul. ”Bătându-se cu el în stradă, a trecut Poliția și i-a arestat pe amândoi. Mi-a spus că vineri a fost la ea la morgă și nu i-au permis să o vadă decât la față”, a mai spus aceasta.

În 2017, Laura a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Arghezi” din oraşul Târgu-Cărbuneşti, după ce în 2016 a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here