Bărbați din Mureș, în arestul Poliției Gorj! Sunt acuzați că au furat bunuri de peste 10.000 de lei

381

Trei bărbați din municipiul Târnăveni au fost reținuți, joi seara, de polițiștii din județul Gorj, fiind suspectați că, în luna martie, au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei din locuința unui târgujian. Suspecții au ajuns după gratii, în urma unor percheziții efectuate de anchetatori în locuințele acestora.
„La data de 12 aprilie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au continuat cercetările într-o cauză penală, în colaborare cu IPJ Mureş şi Brigada Operațiuni Speciale Mureş, fiind identificați pe raza municipiului Târnăveni județul Mureş, trei bărbați de 31, 39 și 51 de ani, din localitate, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, comisă în luna martie pe raza municipiului Târgu-Jiu, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei. Bărbații au fost conduşi la sediul IPJ Gorj pentru continuarea cercetărilor și întocmirea probatoriului în dosar. Pentru administrarea probatoriului în cauza penală, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Gorj, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târnăveni, judeţul Mureş, fiind identificate mai multe mijloace materiale de probă.
În baza probatoriului administrat s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore faţă de cei trei bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Vineri, persoanele reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu și în fața instanței, care a dispus arest preventiv pentru toți cei trei bărbați, pe o perioadă de 30 de zile.
Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la infracţiunea de furt calificat.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here