Bărbat salvat de pompieri, după ce a căzut într-o fântână din Peștișani

374

Un bărbat de 58 de ani a fost salvat de pompieri, ieri dimineață, dintr-o fântână adâncă de șapte metri, aflată în curtea casei sale din Peștișani. După stabilizarea acestuia, s-a luat decizia să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale.
,,ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru scoaterea unei persoane căzute în fântână, în satul Boroșteni, comuna Peștișani.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție și o autospecială SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ GORJ.
Pompierii au intervenit pentru scoaterea victimei din fântână, un bărbat în vârstă de 58 de ani, care era inconștientă și în șoc hipotermic. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital”, a declarat Maria Băran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, fiind efectuate cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul a căzut în fântână.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here