Bărbat lovit de tren la Târgu-Cărbunești

333

Un bărbat de 88 de ani a fost lovit, în urmă cu puțin timp, de un tren personal. Evenimentul a avut loc în localitatea Pojogeni.

”Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizați, prin apelul 112, de un mecanic de locomotivă, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un tren personal pe ruta Târgu-Jiu- Târgu-Cărbunești, a acroșat un bărbat care era în apropierea căii ferate. Cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 88 de ani, din Târgu-Cărbunești a fost accidentat mortal de un tren personal, în timp ce era cu animalele la păscut. De asemenea, mecanicul de locomotivă a declarat că a folosit semnalele acustice pentru prevenirea evenimentului, dar fără rezultat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul locuia cu soția sa, casa fiind în apropiere de locul în care a avut loc tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here