Bărbat din Dăneşti, prins la furat

169

prins la furatUn subofiţer jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Gorj, aflându-se în afara orelor de serviciu, l-a prins pe numitul G. Adrian din comuna Dăneşti, pe strada Ana Ipătescu, comiţând fapte de natură penală.

Acest lucru s-a întâmplat în data de 24 octombrie a.c., când un subofiţer jandarm, a sesizat prin centrala telefonică a unităţii despre faptul că a prins pe strada Ana Ipătescu din Tg-Jiu, o persoană care a comis fapte de natură penală. În urma sesizării făcute de jandarm, echipa de intervenţie din Detaşamentul Mobil a fost trimisă la locul comiterii faptei, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat numitul G. Adrian, de 38 ani, cu domiciliul în comuna Dăneşti.

Aşa cum a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Gorj, numitului G. Adrian i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: violare de domiciliu, deoarece susnumitul a pătruns fără drept, prin escaladarea gardului împrejmuitor, fără consimţământul persoanei pe proprietatea împrejmuită aparţinând unei persoane pe care se afla o casă în construcţie şi alte dependinţe; distrugere, deoarece acesta a distrus prin spargere peretele unei magazii de materiale de construcţii aflată pe acea proprietate, după ce anterior a forţat cu o rangă metalică lacătul acesteia; de asemenea acesta a distrus prin rupere şi mânerul uşii de intrare în imobil, precum şi cutia de branşare a legăturilor electrice în imobil, prin spargere şi desprinderea acesteia de pe perete, precum şi tentativă de furt, pentru că a pătruns în magazie prin escaladarea unui gard, de unde a scos mai multe materiale de construcţii pe care intenţiona să le sustragă de pe proprietatea părţii vătămate.

Dosarul cauzei urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, în vederea efectuării cercetărilor.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here