Bărbat din Aninoasa, dispărut de două zile

348

Un localnic din comuna Aninoasa este căutat de polițiști, după ce mama sa, o femeie de 82 de ani, a cerut ajutor. Aceasta le-a spus oamenilor legii că fiul său, Virgil Jianu, a plecat, miercuri, de acasă și nu s-a mai întors. Bărbatul de 63 de ani are probleme de sănătate.
”La data de 22 noiembrie, Secţia 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti a fost sesizată de o femeie de 82 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că fiul său, Jianu Virgil, de 63 de ani, care locuia cu ea, a plecat voluntar de la locuinţă şi nu a mai revenit.
Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că Jianu Virgil a mai plecat voluntar de la domiciliu, nefiind victima vreunei infracțiuni. La data dispariţiei bărbatul purta o bluză de culoare neagră, pantaloni de culoare gri, iar în picioare papuci. Persoanele care pot da relații pentru identificarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Primarul din Aninoasa a aflat din presă despre dispariție
Reprezentanții Primăriei Aninoasa au aflat, ieri, de la jurnaliștii Gorjeanul despre dispariția bărbatului. Edilul șef Ilie Petroi susține că, dacă ar fi fost anunțat imediat de polițiști, s-ar fi alăturat celor care participă la căutări. ”Nimeni nu spune nimic. Încercam să-l căutăm, mobilizam niște oameni să-l căutăm. Azi-noapte a fost frig. O să găsesc o soluție să ne mobilizăm. Chiar dacă a dispărut, nu a plecat cu trenul, au fost înregistrate noaptea -2 grade, nu știu dacă mai sunt șanse să-l găsim în viață. Dacă ne anunța Poliția, nu știu dacă a organizat ceva. Aflu de la presă. Creșteau șansele să-l găsim în viață. Sunt câteva elemente pe care dacă le punem cap la cap putem face ceva. Avem și noi vânători care cunosc zona, câinii de vânătoare care nu mușcă, dar latră când găsesc ceva, s-ar fi putut organiza ceva. Locuia cu mama, chiar lângă școala din Aninoasa. Din câte cunosc, nu are copii”, a declarat pentru Gorjeanul, primarul Ilie Petroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here