Bărbat de 36 de ani, din Cărbunești, dat dispărut!

2566

La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112, de un localnic de 61 de ani, despre faptul că fiul său vitreg Hulă Liviu Adrian, de 36 de ani, a plecat în mod voluntar de la locuință și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, în urma primelor verificări, au stabilit faptul că la data de 23 martie a.c., persoana dispărută a plecat în Germania, pentru a munci în construcții, ținând legătura telefonic cu familia, iar din data de 2 aprilie a.c., acesta nu a mai răspuns la telefon și nu a mai fost stabilită nicio legătură cu el.

În momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcat într-o geacă neagră de fâș, blugi albaștri și în picioare purta încălțăminte de culoare albă. Semnalmente: înălţime de 1,75 m, greutate 78 kg, păr șaten, cu calviție.

Persoanele care dețin informații care pot duce la identificarea bărbatului dispărut, sunt rugate de apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here