Bărbat accidentat mortal de tren, la Târgu-Cărbunești: Bătrânul nu a auzit semnalele acustice

375

Un bărbat de 88 de ani a murit, ieri, după ce a fost lovit în plin de un tren personal, pe raza localității Târgu-Cărbunești. Bătrânul supraveghea o turmă de capre, care s-a oprit pe linia ferată şi, pentru că avea probleme auditive, nu s-a ferit din calea trenului. Acesta nu a auzit semnalele acustice. Traficul accident tren 2feroviar a fost perturbat din cauza accidentului. ”Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizați, prin apelul 112, de un mecanic de locomotivă, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un tren personal pe ruta Târgu-Jiu- Târgu-Cărbunești, a acroșat un bărbat care era în apropierea căii ferate. Cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 88 de ani, din Târgu-Cărbunești, a fost accidentat mortal de un tren personal, în timp ce era cu animalele la păscut. De asemenea, mecanicul de locomotivă a declarat că a folosit semnalele acustice pentru prevenirea accident tren23232evenimentului, dar fără rezultat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul locuia cu soția sa, casa fiind în apropiere de locul în care a avut loc tragedia.
Femeia a declarat că a mai fost la un pas de moarte, în urmă cu câțiva ani, însă mecanicul a oprit trenul la timp. Și mașinile l-au ocolit în repetate rânduri. Cei doi locuiau singuri, după ce unicul fiul a decedat.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here