Banţa ia în calcul o revenire în PNL

243

banta in salaFostul prefect de Gorj, Victor Banţa, în prezent inspector guvernamental, a declarat ieri că a luat în calcul o potenţială revenire în PNL, partid din care s-a autosuspendat în momentul în care a acceptat funcţia publică, deoarece este apropiat de doctrina acestui partid.

Banţa susţine că va face pasul hotărâtor numai dacă se va hotărî să renunţe la funcţia de inspector guvernamental, obţinută în momentul în care a fost înlocuit din funcţia de prefect de Gorj.

Fostul liberal susţine că, în toată ţara, inspectorii guvernamentali, au încă numeroase probleme privind acceptarea lor de către actualele structuri de putere, fapt care i-a dat suficient de mult de gândit. Banţa a menţionat că i s-au făcut pe numele său trei sesizări al căror scop a fost să îl lase fără actualul serviciu, dar, de fiecare dată, demersul celor care i-au vrut răul nu s-a materializat.

Optimist, Banţa priveşte astfel încrezător spre viitor susţinând că, în opinia sa, încă mai are multe de spus în administraţia şi politica din Gorj.

În final, înaltul funcţionar public a menţionat că o revenire în PNL Gorj, în aceste condiţii, nu crede că ar deranja pe vreunul dintre foştii săi colegi ori conducerea actuală a filialei.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here