Banii pe transport ai recenzorilor, încă aşteptaţi

250

recensamant inscrCheltuielile de transport ale personalului implicat în Recensământul General Agricol realizat şi la nivelul judeţului nostru în perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011, nu au fost încă decontate. Cele 900 de persoane încă îşi aşteaptă banii care, se pare că le vor ajunge în buzunare în săptămânile următoare.

 

 

Potrivit lui Virgil Drăguşin, contabil în cadrul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj, este vorba de o sumă de 30.000 de lei, bani ce trebuie trimişi de la Ministerul Agriculturii. „Suma este aferentă plăţilor transportului pentru personalul recensământului din tot judeţul, iar necesarul a fost transmis de către noi la Minister. Ei sunt ordonatorii de credite aşa că aşteptăm în perioada următoare să ne trimită banii pentru ca, la rândul nostru, să putem face decontările”, a precizat Drăguşin.

Celor implicaţi în desfăşurarea recensământului le vor fi decontate cel puţin câte trei călătorii la Târgu-Jiu, făcute cu prilejul instruirii, primirii şi predării mapelor. Decontările se vor face numai în baza biletelor de călătorie sau a bonurilor de benzină sau motorină.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here