Bani europeni pentru tineri

1224

Tinerii între 15 și 24 de ani vor primi sprijin financiar de până la 10.000 de euro pentru a pune în aplicare acțiuni locale în comunitatea lor, în regiunile din UE cele mai afectate de tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon.
Proiectul EUTeens4Green, cofinanțat de Uniunea Europeană, se adresează tinerilor și grupurilor de tineri sau asociațiilor care locuiesc sau își au sediul într-una dintre regiunile vizate de tranziția justă. Astfel, tinerii din Gorj, Dolj, Hunedoara, Mureș, Galați și Prahova pot propune orice activitate care va implica comunitatea lor locală în tranziția verde.
Pentru a asigura un proces incluziv și participarea activă a grupurilor defavorizate, consorțiul va coopera cu facilitatorii locali, care îi vor ajuta pe solicitanți să își pregătească, în limba lor, propunerile de proiecte și le vor oferi orientări pe parcursul întregului proiect. În plus, consorțiul organizează webinarii informative de două ori pe săptămână pentru a-i sprijini pe cei interesați să solicite finanțare și a le răspunde la întrebări. Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor este 3 noiembrie.
După anunțarea proiectelor câștigătoare în cursul lunii decembrie, acțiunile vor demara la începutul anului 2023.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here