Bani de la CJ pentru Campionatul Național de Box pentru Juniori

392

Asociaţia Judeţeană de Box a primit, luni, o finanţare de 10.000 de lei din partea Consiliului Judeţean Gorj pentru organizarea Campionatului Naţional de Box pentru Juniori. Consilierii județeni au aprobat fără probleme proiectul de hotărâre.

Consiliul Județean a alocat 10.000 de lei pentru Asociația Județeană de Box Gorj. “Am primit o solicitare din partea Asociației Județene de Box Gorj în vederea desfășurării conforme a turneului de box pentru juniori. Domnii consilieri au probat în unanimitate acest ajutor prin alocarea sumei modice de 10.000 de lei”, a declarat Cosmin Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Competiţia ar urma să aibă loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Voievod Litovoi” din Târgu Jiu în perioada 7-13 august.
Asociaţia Judeţeană de Box Gorj este organizată şi funcţionează potrivit Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, cu modificările şi completările ulterioare, ca persoană juridică de drept privat, autonomă, neguvernamentală, apolitică şi fără scop patrimonial, fiind singura autorizată pe ramura de box să organizeze activitatea specifică în Judeţul Gorj. “Asociaţia Judeţeană de Box Gorj se angajează să prezinte instituției finanțatoare (Județul Gorj) un raport, în termen de 15 zile de la finalizarea activităţilor prevăzute a fi desfășurate în cadrul Campionatului Național de Box Juniori 2017, care trebuie să reflecte efectuarea plăților din suma acordată de către Județul Gorj, prin Consiliul Județean Gorj, însoțit de documentele justificative legale (OP-uri, extrase de cont, facturi fiscale, chitanțe și bonuri fiscale, referate de justificare şi alte documente specifice cheltuielilor efectuate, conform legislației în vigoare)”, se arată în expunerea de motive la proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract de finanțare între Judeţul Gorj şi Asociaţia Judeţeană de Box Gorj în vederea acordării unui sprijin financiar pentru organizarea ”Campionatului Național de Box Juniori 2017”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here