Bani “cu pipeta” la Pandurii! Oficialii clubului, dezamăgiţi

298

Tensiunea de la echipa de fotbal s-a mutat de pe terenul de antrenament în birouri. Jucătorii au primit o sumă modică la sfârşitul săptămânii, aproximativ 20 de mii euro, iar banii au fost împărţiţi între componenţii echipei. Salariaţii ar urma să-şi primească, mâine, avansul pe luna noiembrie, inclusiv staff-ul tehnic şi personalul administrativ al clubului. Informaţia că anumiţi oameni din conducere au banii aproape la zi, l-a deranjat pe team-managerul, Ion Şolea. Acesta s-a declarat extrem de mâhnit că numele său a apărut, alături de cel al preşedintelui Narcis Răducan, pe “lista” celor plătiţi mai devreme. Mai mult, Şolea a declarat că a făcut chiar sacrificii pentru ca activitatea să meargă mai departe la Pandurii. “Sunt neplătit de 4 luni ca şi ceilalţi angajaţi ai clubului. Nu am luat bonus de performanţă sau bonus pentru Europa League. Din contră, am pus bani de la mine ca să facem deplasările de la Bucureşti şi Timişoara, am zis să meargă treaba pentru că e păcat ce se întâmplă. Mi-am recuperat doar banii dintr-o deplasare. Singurii bani pe care i-am încasat au fost banii din primele obţinute, pe care îi primeşte toată lumea, inclusiv magazionerul clubului. Nu vreau să comentez mai mult, sau să intru în contre cu cineva, dar asta este situaţia”, a spus Şolea. Replica a venit după ce Marin Condescu a declarat la o televiziune de sport că Narcis Răducan şi alţi membri din cadrul clubului îşi iau banii înaintea jucătorilor. De altfel, situaţia delicată în care se află echipa este tot mai apăsătoare şi pentru angajaţii de la Pandurii, care, firesc, au salarii mult mai mici decât fotbaliştii.
Cătălin Pasăre

2 COMENTARII

  1. Vai săracul de tine ai ajutat clubul. PROBABIL ai ajutat clubul cu combustibil pentru deplasare dar cu banii de pe Cardul Personal de la club nu c u bani din buzunarul tău stai liniștit. Duminica când mergi cu familia cu masina clubului tot din buzunar ai alimentat ? Eu cred ca tot din Cardul personal de la club ca dacă tot îl ai de ce sa alimentez din buzunarul propriu…O fi moral ?

  2. Mi ar fi rușine sa spun asemenea minciuni. V ați bătut joc ( Narcis Raducan și Solea) de acest club minunat și mai rău de toti jucătorii și de toți angajații clubului. SA va fie RUȘINE. iar dacă mai aveti putin CARACTER dați va DEMISIA DE ONOARE ca a ți îngropat clubul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here