Băleştiul şi-a aflat adversara!

9

Formaţia Internaţional Băleşti va evolua împotriva echipei doljene Tractorul Cetate pentru un loc în Liga a 3-a. Formaţia din judeţul învecinat şi-a adjudecat, pentru al doilea sezon consecutiv, titlul de campioană după ce s-a impus sâmbâtă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în fața contracandidatei Viitorul Cârcea. La formaţia de la malul Dunării evoluează şi un fost internaţional român, Dorel Stoica, fotbalist care a purtat şi banderola Universităţii Craiova. Între timp, pagina de facebook a clubului Internaţional Băleşti a anunţat că formaţia gorjeană este pregătită pentru eşalonul trei, mai ales că Primăria din localitate a investit în modernizarea bazei sportive a clubului.

Tractorul Cetate în ultimul meci:
Ionuț Sălcianu – Ionuț Ilie, Andrei Dicu, Cosmin Tăerel, Silviu Dragomirescu, Dorel Stoica, Titu Cîrstea, Costinel Stanciu, Giorgian Tobă, Alin Sîrbu, Adrian Vasilică.
Rezerve: Daniel Ispir, Constantin Popescu, Viorel Ciochină, Mădălin Roman, Ionuț Mandea, Adrian Nicola, Alin Sodoleanu. Antrenor: Dorian Vasilică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here