Băleşti, vis îndeplinit! Gorjenii au promovat în Liga a 3-a!

432

Formaţia Internaţional Băleşti a reuşit să obţină “biletele” pentru eşalonul trei fotbalistic, după o victorie fără drept de apel la Tractorul Cetate. Antrenorul Dan Vasilică s-a ţinut de cuvânt, iar formaţia sa a atacat din primele minute ale returului. A fost strategia câştigătoare, pentru că Berescu a reuşit o foarfecă de efect în minutul 2, şi a deschis scorul. Şitoianu a majorat avantajul oaspeţilor în minutul 35, dar Dorel Stoica le-a readus în meci pe gazde după o reuşită frumoasă din lovitură liberă (`38). A fost doar o zvâcnire a amfitrionilor, pentru că Berescu a scăpat pe contraatac în minutul 49 şi a stabilit scorul final. Misiune îndeplinită, 5-2 la general, iar visul merge mai departe!

S-au dezlănţuit în mediul online
Bucuria şi descătuşarea au fost mari pentru antrenorii şi sportivii de la Băleşti. Antrenorul Dan Vasilică a avut un mesaj pentru contestatarii săi, chiar pe contul de facebook. “Imaginaţi-vă ce am auzit eu, în continuu, timp de 6 ani, când am spus, din prima zi când am fost instalat antrenor principal la Internaţional Băleşti, că o să promovez echipa în Liga a 3-a, fiind la coada clasamentului în ceea ce priveşte condiţiile de antrenament şi buget. Aţi râs degeaba, domnilor. Cei care mă susţin şi mă încurajează sunt infinit mai mulţi, şi mai puternici”, a scris Dan Vasilică.
“Am început acest an competițional câștigând un trofeu şi l-am încheiat realizând o mare performanţă şi în acelaşi timp o premieră pentru acest club: promovarea în Divizia C. Am demonstrat că suntem un grup unit, o familie. Vreau să le mulţumesc, pe această cale, tuturor celor care au participat la acest proiect, tuturor care au avut încredere în noi şi ne-au susținut până la final, dar şi echipelor contracandidate din campionat. Sunt mândru că am realizat această performanţă alături de voi, băieţi”, a fost mesajul căpitanului Alexandru Dăianu. Aşa cum era firesc, performanţa Băleştiului nu a fost trecută cu vederea nici de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj: “Având în față cel mai plăcut mod de a pierde o echipă din Liga a 4-a, AJF Gorj îi felicită pe toți cei implicați în acest proiect şi le urează celor de la Internaţional Bălești drum lung în Liga a 3-a, şi cât mai multe victorii acolo pentru fotbalul gorjean!”.

Tractorul Cetate – Internaţional Băleşti: 1-3 (1-2)
Cetate: Sălcianu – Dicu (46 Cîrstea), Ciochină, D.Stoica, Dragomirescu, Vasilică, Sîrbu, Tobă (`62 Sodoleanu), Manda (`62 Manda), Stanciu, Ilie. Antrenor: Dorian Vasilică
Băleşti: Constantinescu – Negrea, Ivan, Ularu, Drăgoi¬ Dăianu, Amariei, Coiculescu (`75 Munteanu), Frățilescu (`90+2 Clenciu), Şitoianu, Berescu (`83 Stroe). Antrenor: Dan Vasilică
Arbitri: Iulian Călin (Ştefăneşti – Argeş) – Romică Bîrdeş şi Gheorghiţă Bălan (ambii din Piteşti – Argeş);
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) şi Ionuţ Cuşcă (Teleorman).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here