Bălești: A intrat în foc, crezând că în casa care ardea se afla fiul său de 7 ani! Bărbatul, în stare gravă, a fost preluat de un elicopter SMURD

25852
Un bărbat, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului, a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Timișoara, după ce acesta a intrat în foc, crezând că acolo se afla fiul său. Este vorba despre un incendiu puternic, izbucnit la mansarda casei sale, din comuna Bălești.
ISU Gorj: „Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in comuna Balesti, satul Ceauru.
La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă si spuma si un o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta violent la mansarda constructiei cu posibilitate de propagare.
Din pacate,un bărbat in varsta de 40 de ani a suferit arsuri pe o suprafata de aproximativ 60% din suprafata corpului. Concomitent cu operațiunea de stingere s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea barbatului la spital.
O alta persoana de sex feminin in varsta de 68 de ani a suferit un atac de panica fiind preluata de catre echipajul SMURD si transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Tg-Jiu.
S-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele gasite evitându-se propagarea la constructiile invecinate.
Din cauza arsurilor foarte grave, barbatul in varsta de 40 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul din Timișoara”.
Din informatiile pe care le detin pompierii, barbatul a intrat in construcția in flacari crezând ca fiul sau este in interior. Din pacate, a fost suprins de flacările care se manifestau violent la clădirea construită in mare parte din material lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here