Bălăşoiu, de acord cu sediul CEO la Târgu-Jiu

118

La sediul Diviziei Miniere a Complexului Energetic Oltenia, de la Târgu-Jiu, a avut loc ieri la ora 13.00 o întâlnire la care a participat atât directorul general al CEO, Constantin Bălăşoiu cât şi Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Gazda întâlnirii a fost Vasile Ogârlaci, directorul Diviziei Miniere. Cei trei au discutat despre ultimele probleme apărute în CEO, una fiind sediul unităţii care va fi mutat, în final, la Târgu-Jiu. O altă problemă a fost legată de promovările pe şustă făcute vineri la vârful CEO, promovările fiind aproape în totalitate “portocalii”, lucru relevat de Gorjeanul, nerespectându-se depolitizarea de care s-a tot făcut uz, verbal, în ultimul timp.

Întâlnirea celor trei la sediul fostului SNLO nu a început la ora stabilită, Constantin Bălăşoiu nefiind punctual. Trecând peste acest impediment, întâlnirea a fost de bun augur, mai ales că s-a discutat, s-a analizat şi s-a convenit, în sfârşit, ca sediul CEO să fie la Târgu-Jiu. Mutarea se va face în cel mult patru luni, lucru cu care a fost de acord şi Constantin Bălăşoiu, căruia i-a convenit de altfel tot timpul varianta Turceni deoarece este mai aproape de Craiova.
Discuţiile nu au ocolit însă subiectul fierbinte al zilei de ieri, promovările făcute în prima şedinţă a Directoratului CEO. Nu ştim care au fost explicaţiile celor doi membri ai Directoratului legate de aceste numiri oficiale făcute după propriile lor reguli. Cert este doar că cei numiţi nu vor avea, cu siguranţă, viaţă lungă pe posturi. Desfiinţarea Consiliului de Supraveghere al CEO, va limita ascensiunea fulminantă a “portocaliilor” care au dus-o excelent şi sub conducere PDL şi acum.

Problema Minprest, stingentă
O altă problemă discutată a fost cea legată de Sc Minprest Serv Rovinari, societate la care s-a promis o schimbare de conducere atât în ceea ce priveşte directorul cât şi Consiliul de Administraţie. Promisiunile nu au fost respectate până în acest moment, Directoratul fiind preocupat să îşi numească proprii oameni în CEO, mai puţin adevăraţii profesionişti.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here