Băile Săcelu, deschise din 8 august

871

Stațiunea Săcelu nu și-a mai deschis porțile pe 1 august. În contextul creșterii cazurilor de Covid la nivelul județului Gorj, Complexul Energetic Oltenia a decis amânarea datei de deschidere a zonei de agrement din stațiunea balneoclimaterică Săcelu pentru 8 august. Bazinele de la Săcelu se află în administrarea Complexului Energetic Oltenia. Compania anunță că a implementat o serie de măsuri în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus, aplicabile activităților de operare a plajelor turistice.
„Conform Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență din 28 iulie 2020, se impun măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul spațiilor/activităților unde există risc crescut de infectare, în categoria cărora se încadrează și zona de agrement de la Săcelu”, a anunțat Complexul Energetic Oltenia.
Zona de agrement dispune de patru bazine în aer liber, nămol terapeutic și plajă. În stațiunea Săcelu pot fi tratate afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni reumatice și afecțiuni neurologice periferice.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here