Băiat accidentat pe trecerea de pietoni

215

Un puști de 8 ani din zona Rostramo – Vădeni din municipiu a tras ieri o spaimă soră cu moartea după ce un autobuz l-a lovit în plin în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni din fața fostului combinat de prelucrare a lemnului. Băiatul mergea pe o bicicletă și, la un moment dat, a apărut brusc în fața autobuzului, șoferul declarând că nu a mai avut cum să îl evite întrucât în fața zebrei era parcată și o mașină din care se descărca marfă și care îi obtura vederea.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a oprit autobuzul în câțiva metri, spunând că nu a avut viteză. “Dacă aveam viteză nu îl opream atât de repede. În plus, copilul a țâșnit pe stradă mergând pe bicicletă pe o singură roată. Nu era pe zebră, era în apropierea zebrei, dovadă că și frânele mele nu încep de pe zebră, ci din fața acesteia. A fost imposibil să-l evit atâta timp cât el a sărit în fața mea brusc”, a povestit șoferul.
Conducătorul auto a fost testat cu fiola, rezultatele arătând că nu consumase băuturi alcoolice. Victima sa a fost preluată de urgență de o salvare și dusă la spital, puștiul rămânând sub observația medicilor, care spun că va avea o evoluție bună. El nu a suferit răni grave, în ciuda impactului cu asfaltul, șoferul care l-a accidentat alegându-se acum cu dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare din culpă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here