Baia de Fier, gazda festivalului Slowride Transalpina Fest

484

SlowRiders RC sărbătorește 5 ani de prietenie si motocicleală și cu această ocazie organizează o mare petrecere în deplasare. Iubitorii sportului pe două roți sunt așteptați să-și tureze motoarele pe creastă de munte, în mijlocul verii, pe 14 – 16 iulie 2017, în localitatea Baia de Fier.

Pe Transalpina, locul de joacă al motocicliștilor, organizatorii Slowride Transalpina Fest vor să adune toți prietenii din lumea moto și rock și să sărbătorească așa cum știu ei, cu multă bere rece și mâncăruri gustoase. „Stand de tatuaje, articole și accesorii din piele, echipamente și multe produse moto, alături de concursurile și parada moto sunt câteva din atracțiile acestei aniversări. Etapa națională de STRONGMAN și POWER LIFTING va completa evenimentul, alături de concertele pe care vi le-am pregătit. Vor fi alături de noi BUCOVINA, ALTAR, TROOPER, ZOB, ALEX & THE FAT PENGUINS și SCARLET AURA. Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, SlowRiders RC vă propune să formăm împreună cel mai mare tricolor din motociclete!”, susțin organizatorii festivalului.
Sunt invitați și așteptați la festival toți iubitorii de motociclete din țară și de peste hotare.

RockFest Transalpina are loc la finele lunii iulie
Se anunță o seară de neuitat, pe 29 iulie, la Rânca. Atunci va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului de rock Transalpina. Organizatorii au dezvăluit „rețeta” ROckFest TRANSALPINA: The Rock – Tribut AC/DC, Regina – Tribut Queen (Italia), Kempes, Fameless, Krypton, 9,7 Richter, Vița de Vie, Vunk.
Dacă seara va fi dedicată rock-ului, în timpul zilei vor avea loc mai multe competiţii sportive dedicate motocicliştilor sau cicliştilor, dar și un concurs de buggy. Dat fiind succesul primei ediții a festivalului, organizatorii se așteaptă ca în acest an să crească numărul celor care vor ajunge la Rânca pentru a se bucura de surprizele din cadrul ROckFest TRANSALPINA.
Gorjul devine, astfel, un colț de Rai pentru iubitorii sportului pe două roți, ai motoarelor turate și ai rock-ului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here