Bădiţa cere desfiinţarea Departamentului lui Ruşeţ

383

Nicolae Bădiţa, liderul Sindicatului Liber Cariera Roşiuţa, a cerut, miercuri, explicaţii în Comisia Paritară, reprezentanţilor administraţiei pentru simplul motiv că CEO nu i-a mai virat în cont cotizaţia sindicală pe luna septembrie. Ion Ruşeţ, şeful Departamentului de Relaţii cu Comunitatea a CEO, i-a explicat, în schimb, respectivului că el se face vinovat de neoprirea banilor respectivi, asta deoarece nu şi-a adus la timp tabelul cu membrii de sindicat, situaţia în cauză fiindu-i făcută anterior de un angajat al CEO. Bădiţa era supărat că în ultimele zile a trebuit, personal, să încaseze cotizaţia pe chitanţier de la membrii săi de sindicat, dar şi că pretenţiile sale la vârful CEO, legat de schimbarea directorului de la Lupoaia şi Roşiuţa, nu a fost acceptată.
De altfel, în replică la răspunsul lui Ruşeţ, Bădiţa a cerut, în plen, desfiinţarea Departamentului condus de către acesta, pe motiv că şeful acestei structuri are un dinte împotriva lui. Ion Ruşeţ nu l-a lăsat însă pe Bădiţa să bată câmpii, punându-l la punct cu argumente solide. Ruşeţ chiar l-a atenţionat pe sindicalistul din Motru să aibă grijă că prin ce spune ar putea să “se ardă”, fostul lider de la Mătăsari cunoscând mai multe dedesubturi ale activităţii sindicale desfăşurate de liderul de la Lupoaia.
Bădiţa a tăcut urgent, în demersul său el nefiind, de altfel, susţinut de Nelu Roşca, partenerul său în certuri de acest fel, deşi şi liderului de la Roşiuţa i se înjumătăţise, pe septembrie, cota sindicală.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here