Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu pentru starea degradată în care se află Liceul Stoina

1720

Avocatul Poporului a solicitat actualei administrații locale din Stoina să intervină în problema liceului din localitate, după ce Gorjeanul a sesizat starea deplorabilă în care se află clădirea unde învață 100 de elevi și terenul de sport. Primarul localității confirmă demersul Avocatului Poporului cu mențiunea că s-au solicitat informații din activitatea fostei administrații locale, în ceea ce privește fondurile alocate acestei instituții și situația de fapt. Mai mulți părinți au sesizat presei că directorul școlii nu este implicat în reabilitarea instituției, deși este în prezent și consilier local, dar și că în școală nu se respectă legislația în domeniu în privința cadrelor didactice. De altfel, o parte dintre părinți au preferat să mute copiii la școlile din comunele vecine.
Rămâne de văzut cum se va finaliza ancheta demarată de Avocatul Poporului, știut fiind că nu există interes nici în prezent, din partea conducerii școlii, pentru rezolvarea deficiențelor semnalate de mass-media.Noile autorități locale au rezolvat doar problema grupului sanitar aducând în curtea școlii un container cu toalete pentru elevi.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Atentie,
    primele doua cladiri din fotografie,nu fac parte din grupul scolar/liceu industrial Stoina.Streasina liceului arata deplorabil,in rest,constructia este Ok.
    ONG Toate Serviciile Populatiei
    Stoina,Gorj 26-11-2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here